Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][PHP]Problem z stroną główną
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
licha
witam mam problem .
Mam w tej chwili na stronie głównej mojej strony forum niestety zainstalowane w głównym katalogu strony . ale mam też nową stronę w katalogu /strona2/intex.php
Ok zmienam odnośniki i jak wchodzę na stronę główną otwiera się ta 2 strona co chcę ale jak tam daję forum to questionmark.gif właśnie i nie wiem jak zrobić odnośnik do strony głównej forum które jest w głównym folderze domeny ?
gorden
Weź to napisz jakoś mniej chaotycznie.. Jeśli chcesz przejść do katalogu wstecz to używasz '../'.
emajl22
Jeśli dobrze zrozumiałem, chodzi Ci o to, że po wejściu na stronę pokazuje się forum (tak jak chcesz), ale po wejściu na /strona2/index.php chcesz zrobić odnośnik do pierwszej strony głównej, tak? Jeżeli tak to daj bezpośredni link (<a href="http://strona.cos/index.php">forum</a>) albo <a href="../index.php">forum</a>.
licha
chcę aby stroną główną była strona /strona/index.php a na tej stronie chcę zrobić odnośnik do forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.