Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][SQL] Nie działają odsyłacze
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
JakubSTR
Witam bardzo serdecznie forumowiczów.

Nie jestem kompletnie zielony w php, czy w sql. Do tej pory sobie jakoś radziłem, również przy pomocy tego forum, ale ten problem mnie przerósł.

1. $wtyl= mysql_query("SELECT czl_id FROM czlonkowie WHERE czl_id<$id ORDER BY czl_id DESC") or die("blad");
  2. $wprzod = mysql_query("SELECT czl_id FROM czlonkowie WHERE czl_id>$id ORDER BY czl_id ASC") or die("blad");
  3. $p=mysql_fetch_assoc($wprzod);
  4. $t=mysql_fetch_assoc($wtyl);
  5.  
  6. echo "<a href=\"czlonkowie_wyswietl.php?id=".$t['czl_id']."\">Wstecz</a> --------- ";
  7. echo "<a href=\"czlonkowie_wyswietl.php?id=".$p['czl_id']."\">Dalej</a>";
  8.  
  9.  

Skrypt ogólnie działa, ale linki wyświetlone przez to są niedziałające tzn: są widoczne, podkreślone jak hiperłącze, ale nie można na nie kliknąć

Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałosć
ciekawskiii
Hmm ja tu bledu zadnego nie widze, moze problem jest w innej czesci pliku
Daiquiri
Zerknij w to, co widzisz w źródle strony wygenerowanej prze Twój skrypt. W ten sposób może uda Ci się namierzyć błąd.
JakubSTR
Przeszukałem tak jak mówiliście, nie znalazłem. Strona jest na ramkach. Zająłem się arkuszem stylów i pozmieniałem wartości z-index ramek.

Okazało się, że jedna ramka przykrywała tę w której znajdowały się linki - głupi czeski błąd sciana.gif

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi

Do zamknięcia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.