Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Panel CMS
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Stef@n
http://jokersite.website.pl/new/
login: demo
hasło: demook

Proszę testować i informować co źle co poprawić itp. smile.gif

Pozdrawiam
MWL
Całkiem fajnie, ale zawsze jest jakieś ale, więc...

Dodawanie podstrony jest robione przez zakładki. Nie podoba mi się to, bo nie każdy może zwrócić na to uwagę. Uważam że powinno być to w jednym podglądzie.

Poza tym, mało tam prawdę mówiąc do oceniania, dodawanie plików, dodawanie tekstów. Fajnie to wszystko wygląda, a jak zrobisz to co wyżej napisałem będzie świetnie.
Mephistofeles
Za każdym razem gdy otwieram stronę wywala mi całego Chrome'a. Co ciekawe tylko gdy otwieram w nowej karcie, nowe okno działa normalnie biggrin.gif.
Stef@n
Cytat(MWL @ 2.02.2011, 00:07:04 ) *
Dodawanie podstrony jest robione przez zakładki. Nie podoba mi się to, bo nie każdy może zwrócić na to uwagę. Uważam że powinno być to w jednym podglądzie.
Poza tym, mało tam prawdę mówiąc do oceniania, dodawanie plików, dodawanie tekstów. Fajnie to wszystko wygląda, a jak zrobisz to co wyżej napisałem będzie świetnie.

To dopiero początek więc spokojnie będzie dużo więcej opcji. Co do tych zakładek to rozwiązanie bez nich też mi odpowiada, ale... jak zawsze jest smile.gif. Problemy wtedy są z oknem bo przy mniejszych rozdzielczościach jest za duże, a wole mieć pole na treść większe bo lepiej się prowadza większą treść.

Cytat(Mephistofeles @ 2.02.2011, 00:16:38 ) *
Za każdym razem gdy otwieram stronę wywala mi całego Chrome'a. Co ciekawe tylko gdy otwieram w nowej karcie, nowe okno działa normalnie biggrin.gif.

Chrome testowałem i raz się też przytrafiła zawieszka. Niestety nie mogłem dojść czym to idzie.
askone
Testowałem w Chrome - działa nie wywaliło mi przeglądarki

Ponadto:
  • brakuje jakiegoś linka do wylogowania
  • na podstronie dodawania obrazkó brak linka powrotnego - nie każdy wpadnie na to by kliknąć w "podstrony"
  • breadcrumbs powinny być linkami

Szata graficzna miła dla oka. Nawigacja całkiem przyjemna.

Pozdrawiam
Natalka
a co to ? i czemu mogę edytować stronę 1 skoro takiej w ogóle nie ma?

http://jokersite.website.pl/new/moduly/pod...?id_podstrony=1
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.