Nie wiem gdzie popełniłem błąd, a mianowicie chcę uzyskać możliwość usuwania poszczególnej linii pliku txt. Stworzyłem tabelę w której w jednej kolumnie znajduje się podgląd zawartości pliku (podzielony na linie) a w drugiej kolumnie przycisk usuń. Niestety funkcja ta nie działa. Czy ktoś może mi pomóc? Z góry dziękuje. Pozdrawiam
<?php $plik = "plik.txt"; foreach($dane as $linia){ } } ?> <form action="usun2.php" method="post"> <?php for($i=0;$i<count($dane);$i++) { } echo '<table border="1" width="500" align="center"><tr><td height="10" align="center">"Imię nazwisko, numer" </td><td></td>"Dostępne operacje"</tr></table>'; for($i=0;$i<count($imie);$i++) echo '<table border="1" width="500" align="center"><tr><td height="10" align="center"><tr><td height="10" align="center">'.$imie[$i]." ".$nazwisko[$i].", ".$miejscowosc[$i].'</td><td> <input type="hidden" name="execute" value="true"><input type="submit" value="Usuń"><input type="hidden" name="execute" value="true"><input type="submit" value="Drukuj"></td></tr></table>'; ?> </form>