Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wszystko]Jak kierować myszkom
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
hhuubbeerrtt00
Mam pomysł na serwis (nie będem zdradzał szczegułów) I potrzebuje jakis kod który kieruje myszkom urzytkownika (niechodzi mi o zrobienie wirusa) jak?
nospor
myszką
użytkownika
szczegółów
będę
Kshyhoo
Cytat(hhuubbeerrtt00 @ 24.05.2011, 13:18:03 ) *
Mam pomysł na serwis (nie będem zdradzał szczegułów) I potrzebuje jakis kod który kieruje myszkom urzytkownika (niechodzi mi o zrobienie wirusa) jak?

Polecam zagłębienie się w słownik poprawnej polszczyzny ;p
Crozin
Litości! Aż tak się ten analfabetyzm szerzy? "myszkom, będem, szczegułów, I, urzytkownika, niechodzi" - o składni, stylistyce i braku ogonków tu i ówdzie już nie wspominam.

Całe szczęście nie da się zrobić tego co chcesz, chyba że poprzez aplet Javy chociaż i tutaj nie mam pewności czy aby przypadkiem nie będzie to zablokowane.
askone
Cytat(nospor @ 24.05.2011, 14:20:14 ) *
myszką
użytkownika
będę

Pozostało jeszcze: szczegółów...

hhuubbeerrtt00
A czy to jest forum poprawnej polszczyzny?
nospor
Twój post kłuje w oczy. A nam zależy na naszych oczach. Pisz więc proszę staranniej albo idź na jakieś pokemoniaste fora gdzie takie pisanie jest normą.
Hpsi
Nie, nie jest to forum poprawnej polszczyzny, ale litosci czlowieku wink.gif
pyro
Nie ma co go męczyć. Nie da się tak zrobić, chyba że użytkownik zgodzi się na pobranie apletu/pliku. Tylko kto by chciał sobie na siłę ściągać wirusy... ?
webdice
Nie pomagamy w tego typu praktykach. Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.