Witam,
mam pytanie natury organizacyjnej, jak najlepiej w ZF zbudować aplikacje która miała by działać w ten sposób:
mam główne założenia mojej aplikacji powiedzmy, że są to założenia które wdrażamy default'owo klientowi, i jakiś "niesforny" klient chce drobną modyfikacje pod swoje potrzeby w aplikacji, i chce tylko wdrożyć u niego te aplikacje, nie tracąc jednak głównej funkcjonalności.
czyli są moduły i klient chce zmienić dany moduł, jak dostarczyć mu rozwiązanie custom'owe (nie burząc głównej gałęzi projektu)
Przykład:
mam tabelkę wyświetlającą u wszystkich klientów Imię, Nazwisko, po pozyskaniu nowego klienta on chce żeby jemu do tej tabelki dołożyć maila i avatara, ale chce to zrobić TYLKO u niego, reszta klientów podczas wdrażania dalej będzie miała tylko Imię i nazwisko tylko ten jeden będzie miał kontroler który pokieruje w taki sposób żeby wyświetlić mu odpowiednie dane?
Proszę o jakieś nakierowanie, jeśli moje założenia są nie do końca jasne pytajcie, a może są lekko złe więc też proszę o naprowadzenie.