Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy da się zrobić taki formularz kontaktowy?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
knefelio
Mam do Was pytanie - musze bez użycia php zrobić formularz kontaktowy(tak by działał gdy klient nie ma programu pocztowego), który dodatkowo przesyłał będzie poza wiadomościa i adresem mail osoby chcącej się skontakwować również adres konkretnej strony na której się znajduje - gdyz chciałem go umieścić na kilku stronach i wiedzieć z której pochodzi zapytanie. Czy da się to zrobić bez użycia php?

Jeśli nie to czy możecie mi polecić jakiś osadzony formularz który juz z uzyciem php ale poza serwerem gdzie mam stronę cos takiego mi wykona. Znalazłem tutaj coś takiego: http://www.foxyform.com/ ale niestety nie pozwala on zdefiniować samemu żadnego pola tak bym mógł umieścić adres danej strony.
CuteOne
Innymi słowy chcesz aby kura zniosła jajko ale nie masz kury - załóż darmowy serwer na yoyo.pl to będziesz miał "kurę" smile.gif

ps. Poza PHP istnieją inne języki, które pozwalają na odbieranie danych metodą POST/GET
knefelio
Cytat(CuteOne @ 28.08.2011, 17:04:47 ) *
ps. Poza PHP istnieją inne języki, które pozwalają na odbieranie danych metodą POST/GET

ok to moze jakiś przykład albo nazwy tych języków
peter13135
CGI, ruby on rails, django, asp... ale jak by nie patrzeć, PHP jest najpopularniejsze. Czemu nie możesz wykorzystać do tego PHP ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.