Nie o to tu chodziło Akurat spacja przez przypadek wkradła się do mojego posta. Mam taki prosty kod jak w pierwszym poscie i jak spradzam w eclipsie jak wygląda moja strona to wszystko jest ok. Natomiast gdy odpalam ją w operze lub firefoxie to już widze te znaczki "; ?>
Ktoś ma jakiś pomysł?
lobopol
8.09.2011, 18:24:10
Czy masz włączony serwer i czy dobrze kierujesz link do skryptu? W jaki adres wchodzisz?
greggg
8.09.2011, 19:19:03
Mam włączony xampp, pliki mam w folderze htdocs. I jęśli testuje czy działa w eclipse podając link do tego pliku to działa normalnie. Natomiast jeśli włącze ten plik operą lub firefoxem to właśnie pokazuje się to "; ?> Odinstalowałem wampserver i zainstalowałem xampp żeby sprawdzić czy w tym problem... może trzeba coś tam skonfigurować tylko nie wiem co ? bo mam wszystko ustawione tak jak jest tam automatycznie dane.
Daiquiri
8.09.2011, 19:23:57
No bo "włączając" go poprzez przeglądarkę musisz również wpisać adres http://localhost/itd, a nie adres z dysku.
greggg
8.09.2011, 19:27:46
Dzięki za pomoc. Mam nadzieje, że jeśli założe tu jeszcze kiedyś następny temat to z sensowniejszym problemem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.