Witam
Spędziłem ostatnie 2 godziny szukając funkcji która przerwie nawiązane połączenie z serwerem. Mam skrypt w którym użytkownik nawiązuje połączenie z plikiem video na serwerze. Włączenie video jest rejestrowane w bazie danych. Chcę zrobić tak, że gdy włączy inne video na stronie to połączenie z tamtego video zostanie przerwane. Pozwoli mi to uchronić serwer przed programami do ściągania video z czym mam ostatnio problem. Osoba wchodzi włącza taki program, włącza 10-15 video i ten program ściąga je naraz.
Dzięki przerwaniu połączenia osoba nie będzie w stanie ściągać pliku po próbie oglądania innego video ponieważ inny link do video zostanie zapisany do bazy. Podczas porównywania linku z bazy z tym co osoba chce zobaczyć właśnie chcę przerwać nawiązane połączenie do tego ostatniego video. Znalazłem tylko http://php.net/manual/pl/features.connection-handling.php ale to tylko zwraca status połączenia, ignore_user_abort ignoruje zerwanie połączenia. Nigdzie nie mogę znaleźć jak zerwać połączenie, die; nie ubija wcześniej nawiązanego połączenia. Proszę o nakierowanie mnie na coś sensownego.
Pozdrawiam