Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [mysql] Błędne zapytanie co jest nie tak ?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Looozak
Witam. Próbowałem już wszystkich możliwości edytowania tego zapytania i dalej wyrzuca
Parse error: syntax error, unexpected T_CONCAT_EQUAL in /homez.374/naszastan/www/testowa/pmz_users.php on line 793

Myślę że reszta pliku nie potrzebna. Tabele się zgadzają pewnie kwestia jakichś apostrofów albo coś. Proszę o pomoc:

1. $zapytanie = 'INSERT INTO users (login, pass, email, add_date, points, last_login, last_login_ip, register_ip, status, code, referer_id, time_update, admin, vip, vipdate, `refptk`, `konkursy`) VALUES ("'.$pmz_users[$i]["u_login"].'", "'.$pmz_users[$i]["u_haslo"].'", "'.$pmz_users[$i]["u_email"].'", "'.$pmz_users[$i]["u_data"].'", "'.$pmz_users[$i]["u_pkt"].'", "'.$pmz_users[$i]["u_online"].'", "0" , "0", "1", "" , "0", "0", "0", "0", "0000-00-00", "0", "0")';

nospor
PARSE ERROR to jest błąd PHP a nie BAZY. Błąd ten oznacza, że masz złą składnię kodu php.
Kod co tu pokazałeś nie wywołuje tego błędu.

przenoszę.

ps: zapewne błąd masz linijkę lub pare linijek wyżej
Looozak
Ok dzięki bo tej tablicy ja nie robiłem tylko podstawiam dodawanie do mysqla więc stwierdziłem że tylko tutaj może być błąd. Dzięki ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.