Wpis ten wyświetla id przed i po formularzu, nawet zamieniłem $wymien['id'] na zmienną $idd bo myślałem że źle je rozpoznaje i zamiast kasować/zmieniać wybrane id, to on robi to ze wszystkimi.
zahaczyłem znacznikami php kawałek kodu żeby było wiadomo która część mi nie działa, oczywiście w źródle ich tam nie ma

$q = "SELECT * FROM $tabela_users ORDER BY id ASC"; $r = mysql_query($q); // TABELA WYSW DANYCH $i=0; while($wymien = mysql_fetch_assoc($r)) { $color = ($i % 2 == 0) ? '' : ''; $bgcolor = ($i % 2 == 0) ? 'fafafa' : ''; echo '<tr bgcolor="'.$bgcolor.'" style="color:'.$color.';"> <td>'.$wymien['id'].'.</td> <td> '.$wymien['kantor'].' </td> <td> '.$wymien['login'].'</td> <td>'.$wymien['imie'].' '.$wymien['nazwisko'].'</td> <td> '.$wymien['email'].'</td> <td> '.$wymien['tel'].'</td> <td valign="middle"> '; echo '</td><td>'; <?php //####### START ###### echo '<form class="form" action="uzytkownicy.php" method="post"> <input type="hidden" name="kasujusera" value="TRUE" /> <input type="submit" class="button smallx" value="x" /> </form>'; $idd = $wymien['id']; // zrobiłem to dla testów bo myslałem że samego wymien['id'] mi nie widzi... if ($wymien['status'] == 1) { //$sql = mysql_query("DELETE FROM $tabela_users WHERE id='$wymien[id]' "); } else { //$sql = mysql_query("DELETE FROM $tabela_users WHERE id='$wymien[id]' "); } //####### STOP ####### ?> $i++; echo '</tr>'; } echo '</table>';