Mam problem, mianowicie, gdy pobieram z bazy ID grupy, wszystko jest OK. Potem pobieram ID użytkowników danej grupy i tutaj zaczynają się już schody. Mianowicie, po pobraniu ID użytkowników danej grupy, wyciągam avatary tych użytkowników. I problem jest w tym, że zamiast wyświetlić mi avatary użytkowników danej grupy, wyświetla mi avatary obojętnie jakich userów :/
Chodzi o ten fragment:
$sql = "SELECT * FROM " . GROUP_COMMUNITY . " ORDER BY group_create_time DESC"; $result = $db->sql_query($sql); while ($row = $db->sql_fetchrow($result)) { $avatarek = $row['avatar_url']; $id_grupki = $row['id']; $name_group = $row['group_name']; $title_group = $row['group_title']; $sql = "SELECT * FROM " . USER_GROUP_COMMUNITY . " WHERE group_community_id = $id_grupki"; $wyn = $db->sql_query($sql); while ( $rowek = $db->sql_fetchrow($wyn)) { $id_userkow[] = $rowek['user_id']; } $id_userkoww = $id_userkow; $sql = "SELECT user_id, username, user_avatar, user_avatar_type, user_allowavatar FROM " . USERS_TABLE . " WHERE user_id IN ($id_userrkow)"; if ( !($wyn = $db->sql_query($sql)) ) { message_die(GENERAL_ERROR, 'last avatar', '', __LINE__, __FILE__, $sql); }
Co jest nie tak?