Mam serwis w którym użytkownik zakłada swój test, a następnie przesyła go znajomym.
Chciałbym zrobić wysyłkę maila do właściciela testu w którym będzie informacja ile osób wypełniło jego test wraz z listą wypełnionych testów.
Chcę, żeby ta wysyłka była w cronie i aby była wysyłana 7 dni od ostatniej aktualizacji.
KOD:
<?php include "config.php"; //$row[id] $cyfra = 1; $wynik[$cyfra] = "zobacz co wpisał/a w teście <a href=\"http://www.moj_link.pl/\">$row[osoba1]</a><br>"; $cyfra++; } $message = "<p>Cześć $zmienne[imie],</p><p>Twój test został wypełniony przez <b>$numrows</b> osób.</p><p>Zobacz co kto wpisał w teście:</p><br><p>$wynik[1]<br>$wynik[2]<br>$wynik[3]<br>$wynik[4]<br>$wynik[5]<br>$wynik[6]<br>$wynik[7]<br>$wynik[8]<br>$wynik[9]<br>$wynik[10]<br>$wynik[11]<br>$wynik[12]<br>$wynik[13]<br>$wynik[14]<br>$wynik[15]<br>$wynik[16]<br>$wynik[17]<br>$wynik[18]<br>$wynik[19]<br>$wynik[20]<br></p>"; $content = $message; //$header = "From: $od \r\n"; $header = 'From: Moj Mail <mojmail@gmail.com>' . "\n"; $header .= 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n"; $header .= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n"; } ?>
Zrobiłem to w ten sposób ale niestety kod nie działa, nie wysyła mi informacji o testach dla uzytkownika z mailem EMAIL_WLASCICIELA_TESTU, a adres emailodbiorcy@gmail.com