pomóżcie bo już kończą mi się pomysły.
Robiłem format, zainstalowałem nową wersję XAMPP.
Na początku miałem problem z ustawieniem hasła do roota ale ostatecznie udało się i w pliku config.inc.php ustawiłem
/* Authentication type and info */ $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'config'; $cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root'; $cfg['Servers'][$i]['password'] = 'haselko'; $cfg['Servers'][$i]['extension'] = 'mysql'; $cfg['Servers'][$i]['AllowNoPassword'] = true;
Następnie w phpmyadmin w sekcji uprawnienia dodałem takie samo hasła dla roota (dwa konta, localhost i 127...).
Na stronie którą wcześniej pisałem mogę się już zalogować (więc jest połączenie z bazą..) natomiast cały czas mam problem ze zmiennymi :|
przykładowo
Notice: Use of undefined constant m - assumed 'm' in C:\xampp\htdocs\Kopia\miesieczny.php on line 35 Notice: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' in C:\xampp\htdocs\Kopia\miesieczny.php on line 36 Notice: Use of undefined constant j - assumed 'j' in C:\xampp\htdocs\Kopia\miesieczny.php on line 37 Notice: Undefined index: miesiac in C:\xampp\htdocs\Kopia\miesieczny.php on line 38 Notice: Undefined index: dzial in C:\xampp\htdocs\Kopia\miesieczny.php on line 39
odwołuje się do tego
$WybranyMiesiac=$_GET['miesiac']; $WybranyDzial=$_GET['dzial'];
Wcześniej w ten sposób działało, teraz nie chce...
Tak samo z innymi
$gkolory[]=$ustawienia[godziny_kolory]; $godziny[]=$ustawienia[godziny]; $gwyswietlane[]=$ustawienia[godziny_wyswietlane]; }
Z innymi stronami które wcześniej pisałem i działały przed formatem mam ten sam problem :/