Dopiero zaczynam bawić się w programowanie, więc nie znam sie zbytnio na tym co robić. Przejde do rzeczy:
Mam sprypt:
1 SET !ERRORIGNORE YES
2 SET !ERRORCONTINUE YES
3 SET !REPLAYSPEED FAST
4 SET !TIMEOUT_STEP 0
5 SET !FILESTOPWATCH YES
6 VERSION BUILD=7401110 RECORDER=FX
7
8 URL GOTO=http://xyz.pl
9
10 TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Button1
11 TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Button2
12 TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Button3
sprypt po kolei wchodzi na pewną strone z linii 8, a następnie szuka na tej stronie buttonu z tekstem 'button1' , jeśli go znajdzie klika w niego i przechodzi do buttonu2 , jeśli nie znajdzie przechodzi do buttonu2 i jeśli go znajdzie to go klika i przechodzi do szukania buttonu3, jeśli nie znajdzie to przechodzi do następnego itd.
Chodzi mi o zmiane tego skryptu w taki sposób, aby w momencie znalezienia którego buttonu, np button2, skrypt klikał w niego i automatycznie przechodził do początku skryptu a nie go kontynuował.
Mam nadzieje że dobrze nakreśliłem swój problem, szukam informacji o tym od kilku dni ale niestety, nie wszystko da się wygooglować :/
Z góry dziękuje za każdą pomoc
Jeśli moge to podbijam temat, bo zaraz przeskoczy na drugą strone i nikt już go nie zobaczy

.
Edit:
To może ktoś zna jakieś miejsce w necie, gdzie specjalizują się w tym programie, albo może ktoś wie w jakim języku są pisane skrypty do imacros?