Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS]Problem z Wordpressem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
-blown-
Witam,
przerobiłem pierwszy raz swój zwykly szablon xhtml na wordpressa strona wygląda idealnie w FF ale w IE się rozsypuje. Pomyślałem, żeby zrobić dodatkowe style dla IE poszukałem w necie wszystko znalazłem jak na tacy:

CODE
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory') ?>/iestyle.css" />
<![endif]-->

no ale niestety polecenie nie działa. W ogóle IE nie reaguje na ten styl tylko wczytuje stary. Ścieżka do pliku css jest poprawna więc nie wiem co może być nie tak.
-blown-
wczytuje mi dwa style ten standardowy i dla IE po czym nakłada je na siebie nerdsmiley.png dziwna sytuacja ;o co zrobić, żeby o tym standardowym stylu zapomniał a wczytywał tylko IE ;o
Tajgeer
  1. <!--[if not IE]>
  2. <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory') ?>/style.css" />
  3. <![endif]-->

?
-blown-
Cytat(Tajgeer @ 19.06.2012, 13:53:29 ) *
  1. <!--[if not IE]>
  2. <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory') ?>/style.css" />
  3. <![endif]-->

?

niestety nadal style się nakładają...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.