Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wygląd strony w IE 9 i 10
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > CSS
norsil
Witam,
Mam następujący problem. Strona dotychczas wyświetlała się dobrze w przeglądarkach <=IE8. Natomiast w IE 9 i 10 jest problem.

Odwiedź moją stronę

W linku powyżej umieściłem jak wygląda dany element w chromie i w IE. Powinny wyświetlać się takie elementy Jak Witamy, Dlaczego My,

Poniżej wklejam kod wyciągnięty za pomocą "Zbadaj element w chromie" razem z cssami.

Kod
<h2>
<strong>
<cufon class="cufon cufon-canvas" alt="1." style="width: 28px; height: 35px;">
<canvas width="53" height="41" style="width: 53px; height: 41px; top: -5px; left: -1px;"></canvas>
<cufontext>1.</cufontext>
</cufon>
</strong>
<span>
<cufon class="cufon cufon-canvas" alt="Witamy" style="width: 94px; height: 30px;">
<canvas width="113" height="37" style="width: 113px; height: 37px; top: -5px; left: -2px;"></canvas>
<cufontext>Witamy</cufontext>
</cufon>
</span>
</h2>
Arcioch
Czy mógłbyś podać adres strony smile.gif Z wygenerowanego cufona dużo się nie wyczyta. Sprawdź czy masz prawidło znaczniki zamknięte. Jeżeli się cufon generuje to może po prostu nie łapie koloru tylko łapie biały. Spróbuj do znacznika dać na siłę style="color: #000 !important;" i sprawdź czy wygeneruje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.