Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pasje
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
lirycznie
Jakie macie inne pasje? Poza programowaniem i światem komputerów oczywiście biggrin.gif
Turson
Siłka, masa biggrin.gif
zegarek84
na multisporcie te 2 kluby (z naciskiem na ten pierwszy)
http://www.amnat.pl/ dostal.gif thumbsupsmileyanim.gif
http://grappling.pl/index.php dostal.gif
miter-88
Góry, góry i jeszcze raz góry smile.gif
dmn97
Cytat(miter-88 @ 11.12.2013, 12:30:10 ) *
Góry, góry i jeszcze raz góry smile.gif

Szczególnie Tatry i szczególnie zimą, kiedy można pośmigać na nartach z Kasprowego smile.gif
emp
Ruchanie dupeczek i ćpanie w tym samym czasie. Programuje tylko po to by miec na to hajs. To jest coś więcej niż pasja to jest prawdziwy sens istnienia reszta to strata czasu i oszukiwanie sie i wy dobrze o tym wiecie. Gdybym nie mógł ruchać dupczek i ćpać to też bym chodził po górach czy jeździł na nartach żeby zapomnieć o tym czego nie moge miec, czego nie mam, ale nie mam na to czasu zajmuje sie sensem istnienia.
usb2.0
@emp biggrin.gif

granie w wow'a calymi dniami, szkoda ze trzeba pracowac : /
fate
Cytat(emp @ 13.12.2013, 13:14:58 ) *
Ruchanie dupeczek i ćpanie w tym samym czasie. Programuje tylko po to by miec na to hajs. To jest coś więcej niż pasja to jest prawdziwy sens istnienia reszta to strata czasu i oszukiwanie sie i wy dobrze o tym wiecie. Gdybym nie mógł ruchać dupczek i ćpać to też bym chodził po górach czy jeździł na nartach żeby zapomnieć o tym czego nie moge miec, czego nie mam, ale nie mam na to czasu zajmuje sie sensem istnienia.

co ćpasz? dopalacze cap.gif
sowiq

Marichunamen? A na co to komu? specool.gif
nerevar007

Powinszować.
madejka22
Fotografia, zdecydowanie. Uwielbiam utrwalać rzeczywistość.
NetBeans
Muzyka - lubię pobrzdąkać czy posłuchać czyjejś twórczości. Oprócz tego czasem strzelam. smile.gif
athabus
Triathlon - czasowo to jest masakra, zwłaszcza przy żonie i małym dziecku, ale daje mi to na prawdę dobrego kopa. Najtrudniej bylo wygospodarować te 8h w tygodniu na treningi, ale jak wszedłem w rutynę i zmodyfikowałem swoje nawyki, to się okazało, że mam więcej czasu niż wcześniej ;-)
Marudny
ostatnio wkręciłem się w Spinning. Daje w kość i dobrze robi na kondycje smile.gif
gitbejbe
spinning ? Uświadom mnie bo choć młody jestem to te słowo kojarzy mi się tylko ze szczupakiem ; )
EDIT: google wyrzuca mi zapierdzielanie na rowerkach, tak ?
hofka
Zdjecia, zdjęcia, zdjęcia smile.gif na razie uczę sie podstaw, ale moze kiedyś smile.gif
kata997
Gram w klubie pilkarskim, robie kurs na sedziego pilki noznej wiec jest dobrze smile.gif
Damonsson
No i największa pasja, poznajesz tajniki SEO ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.