Hej,
mam problem z cms-em (to rozwiązanie dedykowane, nic znanego), w którym dodaję zdjęcia do galerii. Coś się stało ze skryptem wyświetlającym zdjęcia. Jest to skrypt, który generuje rozmiar zdjęcia bazując na adresie url poniżej:
Link wygląda następująco : image.php?m=gallery&id=192&maxWidth=160&maxHeight=115
Niestety nagle coś się popsuło i skrypt nie wyświetla zdjęcia tylko :
"����JFIF������w��>�������Sܜ��s���&������z{�����@�۷Qۿ�_�<��X��+�-��U�O�/ٿ�W���.�m���U���.5�FM�~&�7����<9�^���,Q�t_E}{�ji1�16���&�������kK�.Jey5�S��U�����W�H���1��&L�'R�4������f��W�+]���v?��/���l�N�ힼq�/�����v�s�^+����ƴ�����mk���g��Y�Akw�(K�?����w��t�-z�-�MOX�g�YCk95K�i�����5�ֶS��_3�W����о)�E����i�����_��B�5�����4�e�o* ]�ݑ)�$7��X�"�0���Z�����i�r�y�i9>ZWW����c�r�8�7�R8l�ӣN�J���R����NT���/mR*Qzӣ=�����Lc$��@����|��[����� �������dž/�U�΅'�luO��>�ʞ�R�,�a"EHt���(%�7�%�s�����7���G���^����xv�^��~�!�,��S�E�ӭ��*��i2m@�!�h��|��J�Z�0��S ��F %ϒ�Ʋcˀ�%t�1C��}0�6�I�'v�K�T��}}�W}��Ҳ�q2��w�R������yVz��b�N���'|..."
Próbowałem wygooglać problem, ale nie udało mi się znaleźć źródła problemu. Czy problem może leżeć po stronie serwera? Niestety nie bardzo mogę pokazać cały skrypt, ale są tam takie funkcje jak imagecopyresampled(), imagecreatetruecolor().