Wszystko dizała prawie... mianowicie jak pierwszy raz się loguje usunę np. pliki cookie i skrytp wchodzi pierwszy raz na forum to wykona się logowanie ale niestety zamiast wykonać dodawanie posta wyświetla mi stronę pobraną w curl że zalogowałem się i przekierowywuje mnie na stronę główną forum już zalogowanego. Jak ponownie wykonam skrypt posta dodaje do tematu od razu. Kłopot mam jedynie jak ciasteczko wygaśnie albo pierwszy raz się loguje jak rozwiązać ten problem

$config['address'] = 'http://localhost/phbb3/'; $post['username'] = '\'Wladimir\''; $post['password'] = 'haslo'; $post['redirect'] = ''; $post['login'] = 'Zaloguj'; $ch = curl_init($config['address'].'ucp.php?mode=login'); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 0); curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, $path['cookie']); curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, $path['cookie']); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, prepare_request($post)); curl_exec($ch); function prepare_request($query) { { foreach($query as $key => $value) { } } else { return false; } } #W tym momencie pobieram dane i dodaję post do konkretnego tematu... $ch1 = curl_init($config['address'].'posting.php?mode=reply&f=2&t=2'); curl_setopt($ch1, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); curl_setopt($ch1, CURLOPT_HEADER, 0); curl_setopt($ch1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($ch1, CURLOPT_COOKIEFILE, $path['cookie']); curl_setopt($ch1, CURLOPT_COOKIEJAR, $path['cookie']); $result1= curl_exec($ch1); .......
Z góy dziękuję za wszelaką pomoc