Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przemieszczanie się wyśietlanego rekordu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
jankes1997
Witam. Mam pytanie. Czy jest w PHP jest taka możliwość żeby np pobierać z bazy danych rekord i wyświetlać go w różnych miejscach? Chodzi mi o to że np. coś razy coś to wyjdzie tyle i rekord zostanie wyświetlony w polu które będzie stanowiło wynik mnożenia.
Damonsson
Tak.
jankes1997
A mógłby ktoś mniej więcej powiedzieć jak to zrobić?
nospor
Nie bardzo ogarniam w czym masz problem.

Chcesz wyswietlic rekord z bazy? No to pobierz go z bazy i wyswietl. Nie umiesz pobrac rekordu z bazy?
Chcesz wyswietlic go w roznych miejscach? No to wyswietlaj gdzie ci sie zywnie podoba. Nikt nie kaze ci go wyswietlac od razu tam, gdzie go pobrales.

Opisz dokladnie z czym masz problem.
przenosze
jankes1997
Postaram się to jaśniej napisać. Chciałbym zrobić jakby taką planszówkę i jedno polo to jedna komórka i chciałbym żeby po rzucie kostką wyświetlało redkord w polu odpowiednim. Np. stało się na polu 3 na kostce wypadło 4 to rekord wyświetli się w polu 7.
nospor
To zes opisal dokladniej.....

Chesz wyswietlac w polu 7 to wyswietlaj, kto ci broni. Skoro wiesz jak wyswietlic w polu 3, to dokladnie tak samo sie robi w polu 7.

Chyba, ze uzywasz js, i chcesz to robic dynamicznie, bez przeladowania strony. Ale gdybys tak mial, to zapewne bys nam o tym napisal od razu, prawda?
jankes1997
Oczywiście kod jest w php smile.gif... Mniej więcej już zkminiłem jak to zrobić temat uważam że może zostać zamknięty smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.