Posiadam stronę internetową z aukcjami, opartą na skrypcie aukcji. Z PHP nie jestem zbyt dobry, choć przyznam że wiele modyfikacji zrobiłem sam, metodą szukaj w Google, lub prób i błędów. Teraz do sedna. Strona ma mieć charakter ogłoszeń z mozliwością dodawania oferty w postaci kwoty, którą mogę zapłacić za przedmiot. Chcę wykluczyć skrypt aukcji z ogłoszenia, pozostawić tylko pole wprowadzenia kwoty i przycisk "wyslij". Następnie kwota ma się wyświetlać pod ogłoszeniem wraz z ID zainteresowanego i z mozliwością usunięcia przez niego dodanej oferty. Na teraz wygląda to tak:
Pokaż Z wykluczeniem skryptu dotychczasowej aukcji nie będę miał większego problemu. Czy ktoś mógłby chociaż bliżej mnie naprowadzić, wyjasnic, jak stworzyć skrypt, plik PHP, który zapisywałby w pliku podaną kwotę przyporządkowaną danemu użytkownikowi, a nastepnie jak zrobić by kwota ta wraz z loginem zainteresowanego była wyświetlana pod ogłoszeniem? Dodam, że akcja powinna być powielana w "nieskończonośc", tj. kolejny użytkownik może dodać wyższą ofertę, która też będzie się wyświetlała nad ofertą poprzedniego użytkownika.Ps. Ważna jest mozliwość usunięcia oferty przez użytkownika. Pozdrawiam wszystkich.