Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][MySQL][PHP] Obsługa rezerwacji i panel zarządzania
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
aerzjee
Witajcie.

Chciałbym napisać najprostszy możliwy skrypt, który zawiera kilka pól, w które użytkownik wpisuje dane, system weryfikuje długość post code'a i zapisuje dane w bazie danych. Zaplecze, taki jakby mały panel administracyjny, w formie tabelki (nie musi do ładnie wyglądać) wyświetla dane z bazy, pozwala na odesłanie informacji zwrotnej (przy założeniu, że na komputerze zainstalowany jest klient pocztowy obsługujący format mailto: ) oraz usunięcie wpisu.

Poradziłem sobie ze stworzeniem formularza, jednak nie wiem jak zabrać się za napisanie PHPki odpowiedzialnej za kontakt z bazą danych, oraz zaplecza, które te dane odczyta.

Mam to mniej więcej rozrysowane na kartce i jeśli ktoś chciałby to zobaczyć, proszę o informację.

Liczę na pomoc z Waszej strony.

Pozdrawiam
djgarsi
Za ciebie mamy napisać? W necie (np. na tym forum) masz masę gotowych skryptów obsługu formularzy.
Z panelem zarządzania będziesz miał trudniej.

Ewentualnie zmień dział i pisz w tutaj.
Daimos
Zapomniał jeszcze dodać, że doświadczonemu programiście, zajmie to 15 minut i sam by napisał, jakby potrafił/miał czas. wink.gif
Jeśli chcesz pomocy, a nie jelenia, to napisz chociaż, czy wiesz co to PHP i znasz jakieś podstawy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.