Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][XML][HTML]Wsadzenie fragmetu strony na moja
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
NimbleX
Witam,
Moglbym kogos prosic o napisanie lub wytlumaczenie jak moge na swoja strone wstawic np tabelke ze strony orlenu dot. cen paliw? http://www.orlen.pl/PL/dlabiznesu/hurtowec...ny/default.aspx
rad11
Mozesz do tego uzyc curla, biblioteki DOM, tu masz jakis przyklad
NimbleX
Nic z tego nie rozumiem, moglbys mi po prostu podac kod do wklejenia na strone? Chce tylko ceny z orlena
Pyton_000
Po prostu to możesz złożyć ofertę w dziale "Dam pracę" Forum jest od pomagania a nie od wyręczania..
NimbleX
Dobra, nie dogadamy sie. Ide na inne forum, moze tam beda pomocniejsi ludzi, Pozdrawiam
Pyton_000
Dostałeś pomoc i jeszcze marudzisz że nie dostaniesz gotowca
NimbleX
Kompletnie nie znam sie na php, wiem o nim tyle, ze jest jednym z jezykow i to wszystko jakis curl nic mi nie mowi ohmy.gif Tamte strony sa dla mnie napisane po chinsku. Nie mam zielonego pojecia jak moge pobraz fragmet innej strony...
ohm
A na czym się znasz? Bo potrzebuję darmowej usługi...
NimbleX
Na malowaniu plotow, jezeli jestes z pod Warszawy chetnie Ci machne za friko.
A tak na powaznie, wytlumaczy mi to ktos krok po kroku?
pedro84
Cytat(NimbleX @ 20.09.2014, 18:24:33 ) *
A tak na powaznie, wytlumaczy mi to ktos krok po kroku?

Nie. Rozwiązanie dostałeś. Ewentualnie możesz użyć jQuery load i po prostu wczytać sobie odpowiedni element.
NimbleX
A skad mam wiedziec, ktory to element?
Znajomy mi mowi, ze nie macie racji, bo ceny sa brane z bazy do ktorej nie mam dostepu i nie beda sie aktualizowaly.
Sprawdzil ktos z was o co mi chodzi czy tylko mowicie w ciemno sie wam tak wydaje?
pedro84
Cytat(NimbleX @ 20.09.2014, 18:41:55 ) *
A skad mam wiedziec, ktory to element?

Zaskoczę Cię - sprawdzić w kodzie źródłowym strony.

Znajomy mi mowi, ze nie macie racji, bo ceny sa brane z bazy do ktorej nie mam dostepu i nie beda sie aktualizowaly.

Znajomy bredzi.

Sprawdzil ktos z was o co mi chodzi czy tylko mowicie w ciemno sie wam tak wydaje?

Mamy szklane kule. Działają. Naprawdę.
NimbleX
Do zamkniecia
Uzytkownik z konkurencyjnego forum mi to wykonal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.