Mam taki problem, którego nie rozumiem. Stworzyłem sobie dwa kontrolery "Home" i "Portfolio". Home jest domyślnym kontrolerem, ładowanym automatycznie.
Home:
<?php class Home extends CI_Controller { public function Index(){ $this->load->view('home'); } }
Portfolio:
<?php class Portfolio extends CI_Controller { public function Index(){ $this->load->view('portfolio'); } }
Funkcja ich jest banalna. Po prostu mają one wyświetlić widoki. Wywołanie kontrolera odbywa się po kliknięciu na link w widoku. Używam do tego celu funkcji site_url(); Linki wyglądają w taki sposób:
i
Na swoim komputerze na localhoście aplikacja działa bez problemu. Problem pojawia się, gdy wrzucam aplikację na swój serwer hostingowy. Działa to wtedy tak, że kontroler Home ładuje się bez problemu, ale gdy klikam na link Portfolio, widok ten nie otwiera się (pozostaje widok Home). Mimo, że w adresie widać, że faktycznie przechodzi do strony portfolio. Nie mam pojęcia o co może chodzić. Ma ktoś jakiś pomysł?
Może po prostu chodzi tu tylko o wydajność tego serwera? Możliwe żeby był taki słaby, że nie daje sobie rady z moja aplikacja?