Próbuję zainstalować Symfony2 na hostingu współdzielonym. Nie mam dostępu do konsoli.
Stworzyłem w DirectAdmin subdomenę i adres serwisu powinien byc www.subdomena.domena.pl

Wrzuciłem wszystkie pliki do /domains/domena.pl/public_html/subdomena i mam strukturę:
Kod
|_app
|_bin
|_composer.json
|_composer.lock
|_phpunit.xml.dist
|_src
|_tests
|_var
|_web
   |_.htaccess
   |_app.php
   |_config.php

Jak teraz skonfigurować, aby wyświetlała się strona po wpisaniu adresu, ponieważ obecnie otrzymuję błąd 403? Katalog web ma prawa 777.

Ok udało mi się prawie zainstalować.
Niestety nie mogłem uruchomić composera, bo nie mam dostępu do wiersza poleceń, więc przekopiowałem wymagany katalog vendor z innego projektu.

Pojawia mi się błąd:

Kod
InvalidArgumentException: Invalid handler type "console" given for handler "console"
in /home/serwis/domains/serwis.hekko.pl/public_html/vendor/symfony/monolog-bundle/Symfony/Bundle/MonologBundle/DependencyInjection/MonologExtension.php line 273
at MonologExtension->buildHandler(object(ContainerBuilder), 'console', array('type' => 'console', 'priority' => '0', 'level' => 'DEBUG', 'bubble' => true, 'path' => '%kernel.logs_dir%/%kernel.environment%.log', 'ident' => false, 'facility' => 'user', 'max_files' => '0', 'action_level' => 'WARNING', 'activation_strategy' => null, 'stop_buffering' => true, 'buffer_size' => '0', 'members' => array(), 'to_email' => array())) in /home/serwis/domains/serwis.hekko.pl/public_html/vendor/symfony/monolog-bundle/Symfony/Bundle/MonologBundle/DependencyInjection/MonologExtension.php line 51

Może to wynikać z faktu, że mam nowszą wersję Symfony i w pliku composer jest informacja o Monolog 2.8, zaś ja skopiowałem z projektu Monolog 2.1? Jak rozwiązać problem?