Mam formularz w którym wysyłam wiele plików naraz (obrazków).
Mam podstronę która odbiera te pliki za pomocą funkcji:
{ try { if ( ) { throw new RuntimeException('Invalid parameters.'); } switch ($filesArray['error'][$i]) { case UPLOAD_ERR_OK: break; case UPLOAD_ERR_NO_FILE: throw new RuntimeException('No file sent.'); case UPLOAD_ERR_INI_SIZE: case UPLOAD_ERR_FORM_SIZE: throw new RuntimeException('Exceeded filesize limit.'); default: throw new RuntimeException('Unknown errors.'); } if ($filesArray['size'][$i] > 1000000000) { throw new RuntimeException('Exceeded filesize limit.'); } throw new RuntimeException('Invalid file format.'); } $mime = mime_content_type($filesArray['tmp_name'][$i]); throw new RuntimeException('Invalid mime format.'); } require_once $this->_config->function_path . "RandomFileName.php"; $randomName = randomFileName(60); $newFileName = $randomName . "." . $fileExtension; } } throw new RuntimeException('Failed to move uploaded file.'); } else { return $newFileName; } } catch (RuntimeException $e) { return ""; } } } $newFileName = $this->uploadFile1($_FILES['file'][$i], $destinationFilePath, true, "FILE_SYSTEM_CONFIG", 0, $acceptFormat);
W wyniku tej funkcji chciałbym otrzymać nazwę nowo wgranego pliku.
Wykombinowałem sobie odbiór plików w ten sposób:
$newFileName = $this->uploadFile1($_FILES['file'][$i], $destinationFilePath, true, "FILE_SYSTEM_CONFIG", 0, $acceptFormat); }
Problem w tym że nie działa to poprawnie

Dane odebrane wyglądają w sposób następujący:
( ( [0] => X+T+rcffQvCG67MuqR49Vg.jpg [1] => X1pHOaBFRtGyXrA0FoDBVg.jpg ) ( [0] => image/jpeg [1] => image/jpeg ) ( [0] => /Applications/XAMPP/xamppfiles/temp/php2fuLup [1] => /Applications/XAMPP/xamppfiles/temp/phpZIoKbH ) ( [0] => 0 [1] => 0 ) ( [0] => 1965954 [1] => 1557849 ) )
Wie ktoś może jak poprawić mój kod żeby to zaczęło działać?
Bardzo proszę o pomoc.