Mam taki skrypt PHP:
passthru('/usr/bin/python3 /home/domains/mydomain.pl/public_html/a.py /home/domains/mydomain.pl/public_html/code2.txt'); $message = exec("/usr/bin/python3 /home/domains/mydomain.pl/public_html/a.py /home/domains/mydomain.pl/public_html/code2.txt"); $command = shell_exec('python3 /home/domains/mydomain.pl/public_html/a.py /home/domains/mydomain.pl/public_html/code2.txt'); $output=shell_exec('python3 /home/domains/mydomain.pl/public_html/a.py /home/domains/mydomain.pl/public_html/code2.txt'); $command = escapeshellcmd('python3 /home/domains/mydomain.pl/public_html/a.py /home/domains/mydomain.pl/public_html/code2.txt'); exec('sudo -u www-data python3 /home/domains/mydomain.pl/public_html/a.py /home/domains/mydomain.pl/public_html/code2.txt'); system("cd /usr/lib/cgi-bin && sudo python3 /home/domains/mydomain.pl/public_html/a.py /home/domains/mydomain.pl/public_html/code2.txt");
Chciałbym żeby PHP:
1. uruchomił skrypt a.py
2. zwrócił wynik jaki wyświetli konsola z a.py i wyświetli go w przeglądarce internetowej.
W tej chwili nic mi się nie wyświetla. Nie mam żadnego komunikatu o błędzie ani ostrzeżenia.
Wie ktoś może co jest źle w powyższym kodzie?
Mój serwer umożliwia uruchamianie skryptów z konsolą