Wyjaśni mi ktoś miły i uprzejmy dla czego pokazuje mi się błąd echo dokładnie taki komunikat.
Parse error: syntax error, unexpected 'echo' (T_ECHO) in /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/wp-content/plugins/wp-zmarli/admin/setting/pdf.php on line 135
A to jest jest ten kod
echo form_select_zmarli("zmarli_potwierdzienie_zamow_msze_pdf", __('Ustawienia potwierdzienia zamów msze', 'wp-zmarli'), [ 'options' => $active, 'width' => '230px', 'nagloweg' => TRUE, 'status' => get_option('zmarli_potwierdzienie_zamow_msze_pdf') ]); }else { echo form_select_zmarli("zmarli_potwierdzienie_zamow_msze_pdf",__('Ustawienia potwierdzienia zamów msze', 'wp-zmarli'), [ 'options' => $active, 'width' => '230px', 'nagloweg' => TRUE, 'status' => get_option('zmarli_potwierdzienie_zamow_msze_pdf'), 'disabled' =>true ]); }
I błąd pojawia się do tego pierwszego formularza selekt. a nie wiem czemu. wszystko robiłem jak zawsze i mi działało teraz jak chce zabezpieczyć go, że jak nie ma katalogu i pliku prowadzącego to będzie nieaktywne.