sciagnolem skrypt z jakiejs stronki, poustawiałem wszystko jak należy i wyskakuje mi taki bład. Ktoś wie dlaczego? (nic nie zmieniałem w kodzie).
przyczepia sie do tego skryptu:
<? require(\"config.inc.php\"); { if ($a==\"archiwum\") $ile = count($dane); } for ($i=0; $i<$ile; $i++) { include($katalog.\"wpis.inc.php\"); } ?>
gdzie
$ katalog jest okreslona w pliku config.inc
<? $poprawny_login = \"login\"; $poprawne_haslo = \"haslo\" $katalog = \"comnews/\"; $ile = 3; ?>
a wyskakuje:
<?php Warning: main(comnews/wpis.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\usrkrasnalwwwecdlcomnewspokaz.php on line 20 Warning: main(): Failed opening 'comnews/wpis.inc.php' for inclusion (include_path='.') in c:\usrkrasnalwwwecdlcomnewspokaz.php on line 20 Warning: main(comnews/wpis.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\usrkrasnalwwwecdlcomnewspokaz.php on line 20 Warning: main(): Failed opening 'comnews/wpis.inc.php' for inclusion (include_path='.') in c:\usrkrasnalwwwecdlcomnewspokaz.php on line 20 Warning: main(comnews/wpis.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\usrkrasnalwwwecdlcomnewspokaz.php on line 20 Warning: main(): Failed opening 'comnews/wpis.inc.php' for inclusion (include_path='.') in c:\usrkrasnalwwwecdlcomnewspokaz.php on line 20 ?>
pomocy ...