<?php if ( $login != "" && $pass != "" ) // logowanie { { { $aSQL = "select * from user"; if ( $aQResult == True ) { $aSQL = "SELECT login, pass FROM user WHERE login='".$login."';"; $aLogin = $aRow["login"]; $aPass = $aRow["pass"]; if ( $pass == $aPass ) { $aStan = "1"; } else { } } else { } } else { } } else { } } if ( $aStan == "1" && $id == "22" ) // wylogowanie { setcookie($sessionName, false, $sessionCookie['lifetime'], $sessionCookie['path'], $sessionCookie['domain'], $sessionCookie['secure']); } ?> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> . . .
Logowanie chodzi dobrze ale przy próbie wylogowanie otrzymuje komunikat:
Cytat
Warning: Trying to destroy uninitialized session in E:\Apache\www\includes\center.php on line 21
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at E:\Apache\www\index.php:59) in E:\Apache\www\includes\center.php on line 22
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at E:\Apache\www\index.php:59) in E:\Apache\www\includes\center.php on line 22
...ale mimo to, wszystko działa dobrze - cookie znika. Rozumiem komunikaty ale nie wiem dlaczego są wyświetlane.
Co zrobiłem źle?
--------------
Ok. Juz sobie poradziłem ale jesli ktoś ma jakies uwagi to chętnie wysłucham. :-)