Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oficjalny zlot php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
DreeD
Witam,
Proszę o wpisywanie się tu osób które były by chętne na uczestnictwo w zlocie. Termin zlotu to 27-28 Sierpnia. W chwili obecnej ustalany jest plan zjazdu (propozycje mile widziane).

Nocleg bedzie zarezerwowany, ale to wymaga od Was zdecydowania (liste uczestnikow musze znac z wyprzedzeniem). Jeżeli ktoś zechce organizować sobie nocleg na własną rękę, proszę mnie o tym wcześniej poinformować.

Zapisani:
  • DreeD * +
  • hwao +
  • seaquest +
  • xardas +
  • dasko
  • kwiateek +
  • Diwi +
  • son
  • bela_666 * +
  • asdfgh +
Pytania można kierować pod numer: 601 223 457

------------------------------------- EDIT -------------------------------------

Wstepny program zlotu:

27.08
12:00-15:00 - dojazd, aklimatyzacja, zakwaterowanie, luźne rozmowy zapoznawcze.
15:00-16:30 - przerwa obiadowa.
16:30-18:30 - dyskusja na temat php oraz przyszlości wortalu. (sala w hotelu)
20:00-do oporu - część nieoficjalna imprezy.
28.08
10:00-14:00 - druga część dyskusji, ?
14:00-16:00 - pakowanie, wyjazd.

Proszę o propozycje, co wstawić zamiast tego pytajnika smile.gif
dasko
Tak więc ja się zgłaszam smile.gif Chciałbym jednak zaznaczyć, że zawsze może coś wypaść i nici z mojego przyjazdu.
kwiateek
Ja na 90%. Z noclegiem jeszcze nie wiem - moze bede mial mieszkanie - jeszcze sie okaze.

Pozdrawiam.
Diwi
A gdzie w końcu będzie zjazd ? W Kakopcu czy Krakowie ? Bo jeżeli w tym drugim to ja się zgłaszam i nocleg sobie sam zapewnie (w domku). Niestety nie będe mógł załatwić noclegu drugiej osobie bo mam remont pokoi i domu :/

Pozdrawiam
Vengeance
Ja to Łódź proponuje ;P Każdy by miał blisko snitch.gif
hwao
Cytat(Vengeance @ 2005-08-19 21:24:41)

haha biggrin.gif

a ugoscisz u siebie w domu winksmiley.jpg
DreeD
Cytat(Diwi @ 2005-08-19 20:32:04)
A gdzie w końcu będzie zjazd ? W Kakopcu czy Krakowie ? Bo jeżeli w tym drugim to ja się zgłaszam i nocleg sobie sam zapewnie (w domku).

Tak, zlot jest w Krakowie. Ciesze sie ze przybywa chetnych smile.gif

Na zgłoszenia czekam do czwartku, najpozniej do piatku (25/26.08), gdyz musze wiedziec ile osob jedzie i ile miejsc rezerwowac w hotelu z wyprzedzeniem. W razie pytan dzwoncie na numer ktory podalem w poprzednim poscie, lub szukajcie mnie na irc'u (jestem tam 24h na dobe smile.gif ).

Pozdrawiam,
DreeD smile.gif
strife
Cytat(Vengeance @ 2005-08-19 21:24:41)

To jest genielany pomysł. Jestem za tongue.gif tongue.gif ( Nareszcie swój chłop biggrin.gif )

sorry za OT. sadsmiley02.gif
Diwi
Tylko mi nie rezerwujcie hotelu smile.gif. (no chyba że zapłacicie tongue.gif).

P.S A tak wogóle to gdzie się umówimy ? Może pod Adasiem na rynku lub w empiku (to chyba najlepsze rozwiązanie biggrin.gif) ?

Pozdrawiam
son
Ja się zgłaszam (mieszkam w Krakowie). Jak tylko plan będzie gotowy proszę o przesłanie mi go smile.gif
bela
Witam po 2 tygodniej przerwie, aż dziwnie mi się na klawiaturze pisze tongue.gif

Ja najprawdopodobniej przyjadę.
matid
Ja być może się pojawię, tylko nie bardzo wiem, czy będę na 1 dzień, czy na 2.
No i przed podjęciem decyzji wolałbym poznać program zlotu smile.gif
DreeD
No czesc smile.gif

Program zlotu podam jutro. Musze jeszcze pare spraw dogadac.

bela_666: mieszkasz w Krakowie czy zaklepywac nocleg?

Wstepnie dopisuje do listy: son, bela_666, matid
fiszol
fajna sprawa takie zloty i-netowych społecznośći, sam jestem po podobnym zresztą nie pierwszym, polecam wszystkim któzy mają jakieś wątpliowści :-)

bawcie się dobrze, ja do was nie zajrzę bo na php.pl jestem rzadko i nikogo tu nie znam smile.gif
_Mateo
w sumie jeśli mnie tez nic nie wypadnie, to również się pojawie, ale raczej na jeden dzień. Więc wstępnie można mnie też dopisać do listy :]
seaquest
Pojawił się niestety problem. W sobotę w Krakowie jest "ingres" - objęcie władzy nad kościołem krakowskim przez abp S. Dziwisza. Poza tym przeniesiono uroczystości z Kalwarii do Krakowa.

Przez to w Krakowie w sobotę będzie dodatkowo 30 tys. osób. Oznacza to korki, zamknięte puby, multum osób. Niestety sad.gif

Więcej info: http://ww2.tvp.pl/369,20050820237675.strona
Dziękuję mojej dziewczynie, która mi o tym powiedziała.
DreeD
EDIT: Cofam to co napisalem.. Narazie nic nie mowie napewno, ale doloze wszelkich staran zeby zlot sie odbyl. W ostatecznosci przelozymy termin o pare godzin w przod. Trudno przewidziec jak zatloczony tak naprawde bedzie Krakow. Miejmy nadzieje ze bedzie do przezycia smile.gif

Pozdrawiam,
DreeD
Vengeance
Ale przecież w Łodzi się nic nie dzieje :] A też ładne miasto ;P
A tylu ogródków i pubów ile mamy na ulicy Piotrkowskiej nie znajdziecie nigdzie ;P
mynio
witam
czy ktoś jedzie z albo przez Częstochowe i ma ochotę mnie podwieźć
proszę o kontakt
pzdr
DreeD
Vengeance: Nie narzekaj ze masz daleko.. tongue.gif Ludzie z nad morza nawet przyjezdzaja (bela_666 - Gdansk). Przestan marudzic i przyjezdzaj tongue.gif
Vengeance
A o ile bela by się ucieszył gdyby miał te 300km bliżej :]

Pozatym słyszę, że Kraków stoi pod wielkim znakiem zapytania :/
Diwi
A ja to mam dopiero daleko biggrin.gif 2,5 km do centrum od domu winksmiley.jpg

Pozdrawiam
DreeD
Znak zapytania, tak.. Czy wielki? Nie powiedzial bym. Cala uroczystosc zaczyna sie ok. godz 10:30 a planowany termin rozpoczecia zlotu (czesci oficjalnej) to godz. 16:30.
Watpie w to ze wszystkie knajpy, restauracje, puby itd. beda zamkniete kiedy w Krakowie jest tylu potencjalnych klientow.. Dzisiaj powinienem juz wiedziec na 100% czy bedzie gdzie sie spotkac, czy beda miejsca w hotelu i przede wszystkim, czy zlot sie odbedzie.

Nie zakladajcie z gory ze zlotu nie ma tongue.gif

Pozdrawiam,
DreeD
Diwi
Ej ale ja jestem za młody i mnie do pubu nie wpuszczą tongue.gif

Pozdrawiam
seaquest
Diwi, załatwi się smile.gif
Diwi
To ile łapówy trzeba będzie dać snitch.gif

Pozdrawiam
_Mateo
Cholerne 14 lat... nawet piwa nie sprzedadzą winksmiley.jpg Ale jak ktorys bedzie mial waty, to wtedy z wyskoku z pol obrotu w kostke go biggrin.gif A tak na serio - znany jest już jakiś plan mniej więcej?
DreeD
Zapomnialem.. w pierwszym Moim poscie dopisalem plan.. zapomnialem o tym powiedziec smile.gif
GrayHat
GrayHat tez bedzie snitch.gif
@dreed: PM
Diwi
Nom nareszcie jest plan ale takie 2 pytanka:

1. To ile mamy zabrać kasy na hotel ? Bo może zamiast w domu będe w hotelu smile.gif.

2. Gdzie się spotkamy i zbierzemy ? Ja myśle że empik będzie odpowiednim miejscem biggrin.gif. Tylko ktoś musi mieć koszulke z logiem php.pl albo tabliczke biggrin.gif

Pozdrawiam
DreeD
Sprawa pierwsza: Hotel

Pokój jednoosobowy: 50zł
Pokój dwuosobowy: 70zł
Pokój trzyosobowy: 90zł

Myśle że większych pokoi nie chcemy. Teraz prosze dobrać sobie kolegów do pokoju smile.gif

Uwaga!: Podane ceny to ceny za pokój, nie za osobę.

Sprawa druga: Identyfikatory

Identyfikatory będą na was czekać do odbioru u mnie. Prosze WSZYSTKICH O wysłanie mi PW z potwierdzeniem wyjazdu, oraz danymi osobowymi (Imie 'Pseudonim' Nazwisko) do czwartku (25.08) wieczorem.

Pozdrawiam,
DreeD
GrayHat
ok ja widze taka opcje: pociag IC "Norwid" z Gdyni do Krakowa
wyjazd z Gdyni Głównej o 7:17. Jedzie przez:
Sopot (odjazd: 7:27)
Gdańsk Oliwa (odjazd: 7:31)
Gdańsk Wrzeszcz (odjazd: 7:36)
Gdańsk Główny (odjazd: 7:45)
Malbork (odjazd: 8:26)
Iława Główna (odjazd: 9:08)
Warszawa Wschodnia (odjazd: 11:48)
Warszawa Centralna (odjazd: 12:05)
Kraków Główny (przyjazd: 14:50)

cena biletu w obie strony klasą 1: 95zl (promocja "Bilet baaaardzo Piersza Klasa!") do nabycia tylko w Empiku

wiecej info u mnie na pw

jednoczesnie niech sie zglaszaja osoby które jadą z Warszawy (najlepiej centralnej) tym pociągiem.

//edit:

powrotny "ICCC Norwid" dnia nastepnego z Krakowa startuje o 16.00 smile.gif na "Centralnej" będzie ok. 18:45, w Gdańsku ok. 23.00, w Sopocie ok. 23:18, w Gdyni ok. 23:28

co do biletow to jest opcja wykupu tak jak wyzej pisalem za 95zl w obie strony + 2 x 18zl za miejscowke trza zaplacic

zainteresowane osoby zapraszam na gg: 1962666, jid: grayhat@chrome.pl, tlen: grayhat@o2.pl, pw i mail ;P
mynio
czy ten pociąg jedzie przez częstochowe?
pzdr
GrayHat
nie nie jedzie. jedzie tylko przez wymienione wyżej miejscowosci...
bela
Chyba ja nim będę jechał z Gdańska Wrzeszcza tongue.gif
DreeD
Hmm.. Czy ktokolwiek przejezdza (czymkolwiek) przez Tarnow? smile.gif Zawsze we dwoje razniej
Jeszcze jedno.. Kto mi nie przysle wspomnianych wczesniej danych na PW do czwartku ten bedzie musial sobie skombinowac identyfikator we wlasnym zakresie... (kartka, olowek i do dziela) tongue.gif
matid
Czy można dostać jakieś bliższe informacje na temat lokalizacji miejsca zlotu? Gdzie się spotykamy?
asdfgh
jest szansa, iz ktos z uczestnikow moglby dac jakis ciekawy wykład questionmark.gif
DreeD
Miejsce spotkania to zarazem miejsce, w którym cała dyskusja ma się odbyć, czyli Hotel Trzy Kafki przy ulicy Słowackiego 29. Jeśli ktoś nie wie gdzie to jest możemy umówić się na godzine przed rozpoczęciem np. na Rynku.
_Mateo
Muszę niestety zrezygnowac - ojciec mial mnie zawiezc, ale niestety sad.gif
bela
Ja już wiem, że na pewno jadę tongue.gif
DreeD
Jak ja lubie ludzi zdecydowanych smile.gif)
Vengeance
A ja nie sad.gif Brak funduszy, tym bardziej że 3 września biorę udział w mBank Extreme (rowerkiem 200km) i też trzeba na jedzenie, noclegi itp sad.gif
SongoQ
Cytat
16:30-18:30 - dyskusja na temat php oraz przyszlości wortalu. (sala w hotelu)

Mozesz w szegolach podac o czym bedzie mowa? Bo do Krakowa wsumie nie mam az tak daleko i moze warto pojechac cos sie dowiedziec nowego.
DreeD
Drogie dzieci, nadal nie dostałem PW z imieniem i nazwiskiem od:
  • dasko
  • kwiateek
  • matid
  • son
  • hwao (lol.. nie pamietam jak sie nazywasz.. tongue.gif)
Ludzie pospieszcie sie..
bela
Czy ktoś mógłby mnie przenocować ? snitch.gif
kwiateek
Dobra wiem ze juz jade na 100%. Wyjazd mam z Sanoka o 4:20 autobusem connex - przez krosno, tarnow. Przyjazd do krakowa 8:40. Jak ktos bedzie nim jechal dajcie znac.

Nocleg mam zapewniony u siostry. Niestety nie mam mozliwosci nikogo przenocowac.

Napiszcie gdzie doklaldnie sie spotykamy i o ktorej bo nie bede mial komorki ze soba.

Pozdrawiam.
DreeD
Oficjalnie spotykamy sie o 16:00 pod pomnikiem Mickiewicza na rynku (tak zeby zgodnie z planem zaczac o 16:30). Nieoficjalnie mozecie sie spotykac, gdzie chcecie i kiedy chcecie tongue.gif ja jestem w krakowie od 10:00-10:30 rano, wiec jakby co dzwoncie na kom.

601 223 457

Dasko: Bardzo cie prosze skontaktuj sie ze mna jak najszybciej (dreed@chrome.p, gg:1244928)

To chyba wszystko, do zobaczenia jutro smile.gif
kwiateek
Dojechalem wlasnie z malymi problemami bo sa korki straszne. Rynek jest caly zablokowany i obstawiony przez jakis agentow z peryferii krakowa ubranych na oficjela... I nie ma szans sie tam dostac bez okazania jakis biletow na dany sektor.

Nie wiem do kiedy bedzie zablokowany ale wyglada na to ze na dluzej wiec przydaloby sie ustalic jakies alternatywne miejsce.
DreeD
Cala ta "impreza" ma trwac nie dluzej niz do 15:00.. jezeli by sie okazalo ze cos sie przedluzy i nie bedzie dalo sie wejsc na rynek o 16:00 spotkamy sie Na Floriańskiej przy McDonaldzie tongue.gif Narazie trzymamy sie rynku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.