Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprawdzenie wykonania poprawnie funkcji
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
yalus
witam i o zdrowie wszystkich pytam aarambo.gif

czy jest mozliwosc sprawdzenie wykonania poprawnie funkcji, bo z tego co zauwazylem to wykonanie poprawnie lub nie tego: @mail($email, $subject, $message, "From: $from_email") nie daje zadnego komunikatu (chyba). jedyna informacja ze wszystko przebieglo ok jest mejl dostarczony do mojej skrzynki.
A co jezeli cos poszlo nie tak, jak to sprawdzic??

pozdrawiam yalus
kszychu
Usun @.
nospor
Pozatym mail zwraca true lub false. Ale to w manualu ładnie jest napisane:
http://pl.php.net/manual/pl/function.mail.php
yalus
dzieki, wiem wiem manula. juz tyle razy sobie obiecalem ze zanim zadam pytanie siegne najpierw do manuala....ja mam chyba za duzo czasu wole siedziec i glowkowac pol dnia niz zajzec do instrukcji i rozwiazac problem w 5min ale mniejsza z tym. ok dzieki
orson
witam ...

stary ... to chyba musisz zmienić powołanie ... ujemna wydajność ... bo to jest problem na 1 minutę a nie na pół dnia ...

pozdrawiam
yalus
perpetum mobile sie odezwal
nospor
panowie. Proszę nie zbaczać z tematu i nie dokuczac sobie nawzajem, bo inaczej temat zamknę i ostrzeżeniami poczęstuje.

@yalus - na przyszlośc nie chwal się ile spedzasz czasu nad problemem, to nie będzie niepotrzebnych komentarzy. No i zagladaj do manuala bo bede zmuszony zamykac takie topici jak Twój
yalus
ok c u
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.