<?php include '../config.php'; { Nick*: <input type="text" name="nick" /><br /><br /> Haslo*: <input type="password" name="haslo" /><br /><br /> Powtórz hasło*: <input type="password" name="haslo2" /><br /><br /> Twój tytuł (Będzie wyświetlany pod nickiem): <input type="text" name="tytul" /><br /><br /> Miejscowość: <input type="text" name="skad" /><br /><br /> Numer GG*: <input type="text" name="gg" /><br /><br/> TlenID: <input type="text" name="tlen" /><br /><br /> Strona WWW: <input type="text" name="www" /><br /><br /> Zainteresowania:<br /> <textarea name="zainteresowania" rows="5" cols="50"></textarea><br /><br /> Coś o sobie:<br /> <textarea name="about" rows="5" cols="50"></textarea><br /><br /> Twój poziom graficzny:<br /> <select name="poziom"> <option value="początkujący">Dopiero Zaczynam</option> <option value="średni">Już coś potrafie</option> <option value="zaawansowawny">Jestem zaawansowany</option> </select> <br /><br /> <input type="submit" value="Zarejestruj się" /> </form> '; } elseif($_GET['rejestracja']=='ok') { { } else { $query = 'SELECT * FROM `users`'; if($result) { { if($_POST['nick']==$row['nick']) { } else { if($_POST['haslo']==$_POST['haslo2']) { $query = 'INSERT INTO `users` VALUES (NULL, '.strip_tags($_POST['nick']).', '.strip_tags($_POST['haslo']).', '.strip_tags($_POST['mail']).', '.strip_tags($_POST['tytul']).', '.strip_tags($_POST['skad']).', '.strip_tags($_POST['gg']).', '.strip_tags($_POST['tlen']).', '.strip_tags($_POST['www']).', '.strip_tags($_POST['zainteresowania']).', '.strip_tags($_POST['about']).', '.strip_tags($_POST['poziom']).')'; if($result) { { echo 'Zostałeś zarejestrowany!. Za chwile otrzymasz maila z Twoimi danymi. Dziękujemy
za rejestracje<br/> PixarCell Team'; } } } else { } } } } } } ?>
edit,
problem zazegnany, zabraklo mi ; w 39 linijce, ale teraz jak klikne zarejestruj się, pokazuje mi sie biala strona, gdzie mam blad ? proszeo pomoc bo to dosc pilne
Pozdrawiam
Master