Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scrollbar?
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > CSS
Alkagar
Hello,
mam maly problem, a mianowicie potrzebuje usunąć srollbara. Wiem ze jest taka możliwość gdy używam <iframe> ale ja musze się go pozbyc w głównym oknie. Jest to wogole możliwe do zrobienia?? Szukałem juz w wielu kursach css-a ale nie udało mi się znaleźć żadnej informacji o tym. Jakby ktoś znał jakąś metode, niekoniecznie przy użyciu css-a, chociaż to by było wskazane smile.gif to prosze o jakiekolwiek info.

Dzieki z góry,
Alk
vieri_pl
Możesz zmusić przeglądarkęa by Twoja strona otwierała sie na całym ekranie tzn. bez scrollbarów i zbędnych rzeczy typu obramowanie okna ;] dajesz też tam argument scroll-bar: no; czy jakoś tak widziałem to na jakiejś stronie o html ;] poszukaj na google.pl ;]
kicaj
scroll="no" w sekcji <body>
Alkagar
Dzieki wielkie, dziala tak jak sobie to wymarzyłem biggrin.gif

pozdrawiam,
Alk
cadavre
To może ja się dołącze do tematu. Ja z kolei potrzebuję mieć scrolla cały czas. smile.gif scroll="yes" nie pomaga. smile.gif
wewior
ale przeciez scroll jest caly czas, czy tobie chodzi o jakies otwierane nowe okno?
cadavre
Cytat
przeciez scroll jest caly czas
W FF nie jest cały czas. smile.gif
kufalo
Cytat
W FF nie jest cały czas.

1. style="overflow:auto|hidden|scroll|visible"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.