<?php Autor: <input type="text" name="autor" value="'.$query_data_edit['1'].'"><br /> Temat: <input type="text" name="temat" value="'.$query_data_edit['2'].'"><br /> Tresc: <input type="textarea" name="tresc" value="'.$query_data_edit['3'].'"><br /> <input type="submit" value="Edytuj news"></form>'; ?>
Chodzi o to, że ma to być formularz do edycji danych i jeżeli koleś zmieni "autora" oraz "temat", ale przykładowo zapomni o "treść", to chcę żeby wyświetliło ponownie formularz, z nowymi danymi, które jednak nie zostały jeszcze dodane do MySQL, bo przecież brakuje wartości jednegi pola. Mam właśnie problem z tym, żeby wyświetlić nowe wartości (czyli np po zaakceptowaniu formularza zamiast $query_data_edit['1'] ma byc $_POST['autor']

Mam nadzieje, że to o co mi chodzi jest proste do zrozumienia. Przykładowo na tym forum,kiedy edytujemy ustawienia konta to najpierw pojawia sie nam formularz z dotychczasowymi danymi, a później jeżeli je zmienimy, ale popełnimy błąd, to formularz pojawia się ponownie, ALE wpisane wczesniej wartosci sa nadal w formularzu i wystarczy tylko dopisac brakujace pola i nie trzeba wszystkiego robic od poczatku... tak tez chce zeby bylo u mnie. Pozdrawiam.