Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: behavior: url(csshover.htc);
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > CSS
kopendrex
Witam,
mam problem z
Kod
behavior: url(csshover.htc);

Pracujac lokalnie chodzi OK, po przeslaniu na serwer nazwa.pl koniec z poprawnym dzialaniem. Nie wiem o co chodzi ma ktos jakis pomysl?
ps. pliki napewno przegralem winksmiley.jpg
mike
Cytat(kopendrex @ 2006-04-11 15:16:10)
Pracujac lokalnie chodzi OK, po przeslaniu na serwer nazwa.pl koniec z poprawnym dzialaniem.

A jakie sa objawy niepoprawnego działania?

P.S.
Nazwy powinno się chyba podawać w apostrofach, nie?
Kod
body {
    behavior: url( 'csshover.htc' );
}
Zajec
Cytat(mike_mech @ 2006-04-11 15:50:24)
P.S.
Nazwy powinno się chyba podawać w apostrofach, nie?

Niezupełnie.
kopendrex
W mojej desperacji sprawdzilem z ' " i bez ale to bylo bez roznicy. Objawy nie dzialania sa takie ze hover nie dziala. Pod ff menu mi sie rozwija prawidlowo, pod ie jak dzialalem na localhoscie tez bylo dobrze. Po przeniesieniu na serwer koniec ie dalo sobie spokoj.
Vogel
wiesz, zwykle pomaga podanie adresu strony. inaczej mozemy tylko strzelac... ehh...
TomASS
A zobacz na to, może coś pomoże...
kopendrex
Tu jest link do autonix na ktorym pracuje. Sprawdzilem na innym serwerze i jest ok. No ale musze to nazwie postawic. Wyslalem meila do nazwy ale nie wiem czy beda wiedzieli.
Jesli dadza odpowiedz napewo wynikami sie podziele.
Pozdrawiam
Vogel
a sprobuj to wywalic z zewnetrznego css i daj do html'a (tak jak na http://vogel.art.pl ). nadal tak samo?

jak rozwiazesz problemmo daj znac o co biega, bo to dziwne (wszystko niby faktycznie powinno dzialac - pliki sa tam gdzie trzeba)
kopendrex
Ok podpowiedz TomaSS dala rady smile.gif nie wiem jak ja przegapilem, moze w podobnym czasie pisalismy posty. W kazdym badz razie dzieki TomaSS
TomASS
Cieszę się smile.gif
A ja się zastanawiałem i dalej się zastanwiam co oznacza:
"SP2 dla Windows XP powoduje problemy z używaniem "
kopendrex
Zeby tylko XP sprawdzalem na 2K i ten sam problem istnial.
bofh
witam mam ten sam problem z csshover natknołem się na ten wątek jednak link z rozwiązaniem jest już nie aktywny i nie udało mi się odnaleźć na tej stronie rozwiązania
jak sobie poradzić z tym IE ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.