Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: edycja html i php
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
tenetos
chciałem się zapytać drogich czytelników forum php czy jest taka możliwość aby móc edytować html. No wiecie jeśli w polu tekstowym wpisze jakąś watrość i wyśle ją do bazy danych to moge ją wyświetlić za pomocą pliku php.

Chciałem zdrobić coś takiego ale z pominięciem bazy danych tylko na samym html czy jest coś takiego możliwe??
strife
Cytat(tenetos @ 2006-04-11 18:15:33)
chciałem się zapytać drogich tytelników forum php czy jest taka możliwość aby móc edytować html. No wiecie jeśli w polu tekstowym wpisze jakąś watrość i wyśle ją do bazy danych to moge ją wyświetlić za pomocą pliku php.

Chciałem zdrobić coś takiego ale z pominięciem bazy danych tylko na samym html czy jest coś takiego możliwe??

Proszę Cię pisz po polsku ... snitch.gif

Cytat

Na samym html nie da się. Ale pewnie Ci chodzi o wygenerowanego html'a przez php, w takim razie dało by się, bez bazy danych - pliki tekstowe. Teraz tylko pozostaje Ci szukać tematów tongue.gif

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.