Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wskazywanie katalogu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Gość_seba_s
Witam
Chciałęm zrobic galerię która automatycznie generuje miniaturki do plików które znajduja się w folderze wskazanym przez uzytkownika, no ale odrazu na samym poczatku napotkałęm problem, a mianowicie jak po naciscnieciu "przegladaj" uczynić aby wyswietliła sie tylko i wylacznie struktura katalogów użytkownika bez plików. Dzięki za odpiowiedz. Dodam ze szukałem juz na forum być moze niedokłądnie ...
Nightwalker
Nie da się czegoś takiego zrobić.
bronx
Cytat(Nightwalk @ 2006-04-14 23:10:02)
Nie da się czegoś takiego zrobić.

blink.gif

no ja bym posłuzył się funkcją is_dir(); i bym wylistował wyłącznie katalogi - co to za problem questionmark.gif
Nightwalker
seba_s spytał czy takie coś jest możliwe więc odpowiedziałem, co do listowania katalogu to oczywiście tak można, ale pytanie seba_s brzmiało zupełnie inaczej...
bronx
Cytat(Nightwalk @ 2006-04-15 02:14:44)
seba_s spytał czy takie coś jest możliwe więc odpowiedziałem, co do listowania katalogu to oczywiście tak można, ale pytanie seba_s brzmiało zupełnie inaczej...

Cytat
napotkałęm problem, a mianowicie jak po naciscnieciu "przegladaj" uczynić aby wyswietliła sie tylko i wylacznie struktura katalogów użytkownika bez plików.

blink.gif

a jeżeli cvhodzi o generowanie miniaturek z katalogu wskazanego przez usera to również jest to do zrobienia i wcale nie jest to trudne więc nie wiem do czego miała się Twoja wypowiedź
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.