mam taki maly problem a mianowicie jak zrobic aby wynik pewnego zapytania wyswietlic w html ?
<TR height=300px> <TD COLSPAN=10> <CENTER><br><br> <? { include("p4.php"); } ?> </CENTER> </TD> </TR>
jak wywoluje include("p4.php"); to wczytuje mi sie formularz w ktorym wybieram jakie zestawie chce wyswietlic(to jeszcze dziala), problem polega na tym ze jak dam zastosuj (aby jakiekolwiek zapytanie wyswielic)to nic sie nie wyswietla. Jak dam php <? ?> w tabeli(fragment kodu powyzej) to sie nie wyswietli a w momencie wklejenia powyzszego kodu poza tabele wszystko dziala. Ponizej przedstaie fragment kodu z pliku p4.php
<FORM ACTION="p4.php" METHOD="GET"> Zestawienie według: <select name="kategoria"> <option value="1">klientów</option> <option value="2">pokojów</option> <option value="3">rezerwacji</option> </select> <input type="submit" value="Zastosuj"> </CENTER> <br> </FORM> <? { <td><B>Kod</B></td><td><B>Ulica</B></td><td><B>Telefon</B></td><td><B>Opis</B></td></tr>"); <td>$row[5]</td><td>$row[6]</td><td>$row[7]</td></tr>");} } ?>
czy moze ktos mi powiedziec jak rozwiazac ten problem