Grr.. napisałem Ci obszernego posta, ale nacisnąłem przed wysłaniem w Operze Ctrl + W

No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak napisać jeszcze więcej
Ad. 1 Najczęstsze błędy, pkt 4, czyli spróbuj w dokumencie, w którym zapisujesz te dane umieścić surowy nagłówek, (
header" title="Zobacz w manualu php" target="_manual ) z odpowiednim kodowaniem, może to pomoże.
<?php
header('Content-type: text/html; charset: ISO-8859-2'); ?>
Ad. 2 Jeżli przeczytałeś zawartość odnośnika, który podał Ci kolega wyżej i umiesz czytać to nie powinieneś mieć problemów z umieszczeniem jej w Twoim skrypcie, popróbuj - pomyśl, i nie czekaj na gotowe

Co do skryptu, no to trochę pozostaje do życzenia, po pierwsze zamienił bym metodę $_GET na $_POST, ponieważ przesyłanie takich danych w pasku adresu jest mało skuteczne np. ze względu na ograniczenie w nim długości. Po drugie, przy wypełnieniu formularza i wciśnięciu F5 te same dane zostają ponownie nam wysłane, to nie powinno mieć miejsca, zrób po wpisaniu danych przekierowanie ( po raz kolejny
header" title="Zobacz w manualu php" target="_manual ), po trzecie
antyflood'ing, ponowny wpis do księgi za 30 sekund, czyli ochrona przed spamerami

Co więcej, wywołujesz tutaj metodę
fwrite" title="Zobacz w manualu php" target="_manual, za dużo razy, lepiej takiego
string'a połączyć i zapisać go za jednym zamachem. Na razie to Tyle

Pozdrawiam!