zaczne moze od tego ze nie wiedzialem w jakim dziale napisac tego posta zatem wybralem "przedszkole". jesli powinno sie to znalesc w innym temacie prosze o przerzucenie tego posta.
Niedawno odkrylem mały problem z moja stronka (stona jest dopiero tworzona). Jak wpisze niewygodny adres do przegladarki tupu "http://adresik..costam/moj_nick/pliczek/stronka/index.php" to wszystko dziala poprawnie. Moge sie zalogowac, kozystac ze wszystkich dzialow menu (dodawac , usuwac userow etc.) Problem jest jesli wpisze adres z aliasu typu prv badz z innej strony (np.: costam.prv.pl). Strona sie ładuje, po zalogowaniu sie nie moge skorzystac z rzadnej funkci mojej strony(np dodac usera) hmm wyskakuje taki komunikat jaki ustawilem sobie w sesjach. Wie ktos moze z was jak poradzic sobie z takim problemem aby wszystko dzialalo ok?? aaa i jeszcze jedna wazna sprawa z tym zwiazana na moim pc w domciu wszystko dziala bez problemu czy stronka sie alduje z kazdego adresu itp problem sie pojawia jesli chce ja otworzyc z innego pc!!
prosze o pomoc i pozdrawiam!!