Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php]Bramka GG
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Michasko
Mam pytanko ;]
W jaki sposób zrobić bramkę GG?
Chodzi mi głównie o to, w jaki sposób wysłać wiadomość?
Z góry thx.
Ludvik
Nie postarałeś się. Hasło "bramka gadu" w wyszukiwarce rozwiązuje twój problem smile.gif Nawet jest adres do skryptu www2gg... Wystarczy trochę chęci...
Michasko
Racja, poszukałem po tym jak napisałem...powinienem zrobic na odwrót...
Przepraszam, temat można już usunąć...
slash12345
Hej, bramka do GG jest nielegalna! Nikt nie czyta regulaminu Gadu-Gadu?
(Też uważam że jest &*%@#!) Ale postępujmy zgodnie z prawem.
A propo, oni sabotują swoje własne działania, zabronili użytkownikom korzystania z ich własnego wynalazku - GG we flashu. Życze panom z SMS-Express niepowodzenia.
kwiateusz
tak to ty nie czytasz.. mozna uzywac innych komunikator.. tylko jak haslo zginie czy cos to nie ich wina..
slash12345
Przepraszam za totalny off-topic, ale:
Cytat
11. Korzystanie z usług komunikatora Gadu-Gadu (w szczególności komunikacja z innymi Użytkownikami komunikatora Gadu-Gadu) jest możliwe wyłącznie za pomocą rozpowszechnianego przez Operatora oprogramowania służącego do korzystania z tych usług, dostępnego na stronie internetowej http://www.gadu-gadu.pl, którego dotyczy Licencja w wersji tego oprogramowania udostępnianej przez Operatora bez jakichkolwiek modyfikacji dokonywanych przez inne osoby.
kwiateusz
[ot]ale gdzieś się z tego tłumaczyli o co hcodzi winksmiley.jpg był temat o tym na forum wystarczy się rozejrzeć..[/ot]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.