Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nastepca phptriad
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
hhg
zgadzam sie z http://www.phpbb2.pl/faq.php?faq=49 bo phptraid to bezbłędny gotowiec z którym po instalacji nie ma problemów. Ale wersja php to 4.1 i jest to stanowczo za stara wersja uniemozliwiajaca korzystanie z wielu praktycznych funkcji. Czy po phptraid 2.2.1 nie wyszła może kolejna?? (nie moge takowej znalezc), bo wersje php i mysql sa za stare a krasnal i pare innych rzadko kiedy działają dobrze..
AxZx
a po co ci cos takiego?
nie mozesz sobie sam zainstalowac potrzebnych ci rzeczy?
hhg
nie, bo tutorial scannera ma omowiona instalacje dla wersji php, mysql ktorych nie moge znalezc w necie , a nowsze wersje nie pasuja do tego tutorialu bo zawsze cos pozmieniaja

poza tym nie mam czasu na czytanie dokumentacji
AxZx
troche nie rozumiem, w pierwszym poscie napisales ze szukasz nowszego phptriad zeby byl nowszy php i mysql, a teraz napisales ze te nowsze wersje nie pasuja do tutoriala scanera...
uzywaj wyszukiwarek, w necie jest wszystko.
hhg
Cytat
pierwszym poscie napisales ze szukasz nowszego phptriad zeby byl nowszy php i mysql, a teraz napisales ze te nowsze wersje nie pasuja do tutoriala scanera...
to jest logiczne: oczekuje od nowszego phptriad nowszego php i mysql, a kiedy chcialem zainstalowac sam php i mysql w sparciu o tutorial scannera to zauwazylem roznice w wersjach dla ktorych pisal tutorial a tymi ktore chcialem zainstalowac

tak szukalem ale nie znalazlem tutoriala dla apache 2.x i php 4.4.2 bo takie dokladnie mnie interesuje, a sprawa jest pilna stad pomysl gotowca
AxZx
aaa o to ci chodzi, tutorial do instalacji, nowszy tez sie znajdzie.
a o tym czy jest nowszy phptriad dowiesz sie ze strony jego tworcy.
hhg
jest jeszcze problem z pobraniem php 4.4.2 bo przetrząsnąłem php.net i tam sa tylko te nowsze czwórki :/ a juz poczciwego 4.4.2 nie ma skad wziasc

na phpgeek jest napisane o jakims nowym serwerze, ale o phptraid ani slowa wiec jesli ktos zna nowsze wersje albo tak samo niezawodny gotowiec to prosze o cynk
NuLL
http://www.en.wampserver.com/ - i phptriad niepotrzebny smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.