Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OVH.PL - darmowy hosting
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
My4tic
Witam,

Dzisiaj w radiu usłyszałem ciekawą reklame. Jeszcze nie testowałem tego hostingu ale może okazać się dość ciekawy. Szczególnie, że oferuje:

# 60MB przestrzeni WWW
# brak limitu transferu!!!
# 5MB maksymalnej wielkości pliku (FTP)
# 4MB baza danych MySQL
# skrypty PHP4/PHP5
# poddomena w domenie ovh.org
# brak reklam pop-up

...to wszystko za darmo. Link: OVH.PL

Miał ktoś do czynienia z tą firmą? Jakie wrażenia? Warto sobie zawracać tym głowe?

...do Moderatorów - wiem, że jest przyklejony temat na tego typu posty ale uznałem, że oferta może zainteresować wiele początkujących osób, które nie mają płatnego hostingu więc zdecydowałem sie napisać nowy post, do którego trafi więcej osób.
envp
korzystam ,jestem zadowolony
My4tic
Cytat(envp @ 9.09.2006, 17:06:12 ) *
korzystam ,jestem zadowolony

Możesz coś powiedzieć o szybkości serwerów? Jaki uptime? Nie padają za często?
ARJ
http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=278127 <= tutaj jest krótki opis konta wraz z php info dla obu wersji.
ja jestem zadowolony ale strona ma 0 wejść dziennie bo jeszcze jej nie zrobiłem.
nowy temat był nie potrzebny moim zdaniem.
My4tic
Cytat(ARJ @ 9.09.2006, 21:37:38 ) *
nowy temat był nie potrzebny moim zdaniem.

yhym... wyszukiwarka na forum pod hasłem 'ovh.pl' nic nie znalazła a nie czytałem wszystkich postów w przyklejonym temacie. Stąd ten post. Na szeście są Moderatorzy więc jak będzie trzeba to zadziałają guitar.gif
em_pl
nie należy patrzeć na to jak działa w tej chwili, tylko pomyśleć jak zacznie działać za .. miesiąc... 2.. pół roku. Brak limitu transferu musi odbić się na jakości.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.