Nie wiem czemu ale cały kod php wywala mi na html w przeglądarce... nie wiem czemu tak się dzieje... załączam stronę (http://gipfel.nazwa.pl/test/admin/page/addcaltalog.php) oraz podaję kod źródłowy...
Co tu jest nie tak?
<html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> <title>W celu dodania produktu wypełnij</title> </head> <body> <?php require_once ('../../includes/mysql_connect.php'); $pn = escape_data($_POST['print_name']); } else { $pn = FALSE; } "../../image/page/{$_FILES['image']['name']}")) { } else { $i = ''; } $i = $_FILES['image']['name']; } else { $i = ''; } $p = $_POST['price']; } else { $p = FALSE; } $d - ecspace_data($_POST['description']); } else { $d = '<i>Opis nie jest dostępny</i>'; } if ($_POST['category'] == 'new') { $query = 'INSERT_INTO category (category) VALUES (NULL,'; $query .="'" . escape_data($_POST['category'] . "', "; } else { $query .= 'NULL, ' } $query = "INSERT INTO prints (catalog, name, price, description, image_name) VALUES ($a, '$pn', '$p', '$s', '$d', '$i')"; } else { echo '<p><font color="red"><b>Wsytąpił błąd. Spróbuj ponownie lub skontaktuj się z webmasterem.</b></font></p>'; } } else { } else { ?> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="524288"> <fieldset><legend>W celu dodania produktu wypełnij poniższe pola.</legend> <p><b>Nazwa produktu: </b><input type="text" name="name" size="30" maxlength="60" /></p> <p><b>Zdjęcie: </b><input type="file" name="image" /></p> <p><b>Kategoria: </b>Istniejšca <input type="radio" name="category" value="existing" /> <select name="existing"><option>wybierz pozycję</option> <?php $query = "SELECT category_id, CONCAT(category) AS name FROM category ORDER BY category"; } ?> </select><br /> Nowa <input type="radio" name="category" value="new" /> Nazwa: <input type="text" name="category" size="10" maxlength="30" /> </p> <p><b>Cena: </b><input type="text" name="price" size="10" /><br /><small>Nie należy wstawiać znaku waluty ani przecinka. Cena w całych zł.</small></p> <p><b>Opis: </b><textarea name="description" cols="40" rows="5"></textarea></p> </fieldset> <div align="center"><input type="submit" value="Zapisz" /></div> </form> <?php } ?> </body> </html>
Pozdrawiam!