poniezej przedstawiam kod, zaraz powiem o co chodzi:D
to co mam w pliku kategoria.php(klasa Category)
<?php public function drzewko($id) { try //1 { $pdo = myPDO::getPDO(); $pdo->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION); // aby tego nie powtarzac $stmt = $pdo -> prepare('SELECT id,name FROM esel_categories WHERE id_parent = :id_parent ORDER BY name A
SC'); // pobiera kategorie $stmt -> bindValue(':id_parent', $id, PDO::PARAM_STR); $stmt -> execute(); while($row = $stmt -> fetch(PDO::FETCH_ASSOC))//2 { try { $stm = $pdo -> prepare('SELECT id,name,prize,user_id FROM esel_products WHERE cat = :cat ORDER BY id des
c '); $stm -> bindValue(':cat', $row['id'], PDO::PARAM_STR); $stm -> execute(); while($kow = $stm -> fetch(PDO::FETCH_ASSOC))//3 { $p .= $kow['id']; }//3 } catch(PDOException $e) { } $this -> drzewko($row['id']); }//2 return $this -> d = $p; }//1 catch(PDOException $e) { } } ?>
to co mam w pliku pokaz.php
<?php $cat = new Category; $cat -> showDepth($_GET['id']); $cat -> showCategories($_GET['id']); $cat -> showMainCategory($_GET['id']); $cat -> drzewko($_GET['id']); ?>
I teraz moj problem polega na tym, ¿e jak daje echo $p to wy¶wietla mi: 5,6,7 a jak daje echo $cat -> d; to mi nie wyswietla nic albo wyswietla tylko 7. Nie wiem dokladnie o co chodzi

Prosze o jakas pomoc
Z gory dzieki, pozdrawiam