Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] puste strony
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
max110
Mam taki dziwny problem na serwerze. Przeniosłem pliki serwisu, forum na nowy serwer i choć działa na tym serwerze druga strona i wszystko jest ok to gdy chcę włączyć coś na drugiej wyskakują mi puste strony. Nie wgrałem jeszcze bazy, ale chocbym chciał tam włożyć jakiś skrypt to i tak nie działa bo puste strony. Co jest?
nexis
Miałem kiedyś kontakt z tego typu konfiguracją serwera (swoją drogą beznadziejną). Chodzi o to (bynajmniej u mnie tak było - hosting NETIA), że jeśli skrypt PHP generował jakikolwiek błąd nie wyświetlał błędu, a właśnie pustą stronę. Z jakiego hostingu korzystasz?
max110
Z inwestnet.com
I gdy chciałem wgrać dumploadera żeby wgrać baze wyskakuje mi pusta strona i niestety nie mogę nic zrobić... sad.gif
Cysiaczek
a display_errors, error_reporting?
Ustaw te dyrektywy przezini_set" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
fiszol
Cytat(Cysiaczek @ 31.05.2007, 00:30:32 ) *
a display_errors, error_reporting?
Ustaw te dyrektywy przezini_set" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual

po co ini_set?
  1. <?php
  2. ?>
strife
Cytat(fiszol @ 30.05.2007, 23:15:00 ) *
po co ini_set?
  1. <?php
  2. ?>

Ponieważ, jeśli dobrze rozumiem ~Cysiaczek, nawet po dodaniu Twojego kodu, może być tak, że błędy nie zostaną pokazane, gdy opcja display_errors w php.ini będzie wyłączona.

Pozdrawiam.
tommy4
ja tak mam czasem na moim hostingu, ale to raczej przez wysoki load serwera. Po prostu zwraca zero sized reply.
max110
Niestety próbowałem to i to i niestety nic. Dalej puste strony.
duro
Mam identyczny problem. Wyswietlane sa puste strony a debug w php.ini wlaczony.
phpion
Heh, podłączam się pod posta smile.gif ja mam ten problem u mnie na localhoscie po zainstalowaniu PHP 5.2.2. Również widzę tylko białą stronę. Na tych samych configach (php.ini + httpd.conf) pod 5.2.0 wszystko elegancko śmiga.
:/
webdice
Zobaczcie czy nie macie jakiegoś error.log w public_html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.