OTO SKRYPCIK:
[/php]
[php][/php]
<?php function wyswietlFormularz () { return ' <form action="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '" method="post"> <table> <tr> <td>Login*</td> <td><input type="text" name="user" value="' . $_POST['user'] . '" /></td> </tr> <tr> <td>Hasło*</td> <td><input type="password" name="pass1" value="' . $_POST['pass1'] . '" /></td> </tr> <tr> <td>Powtórz Hasło*</td> <td><input type="password" name="pass2" value="' . $_POST['pass2'] . '"></td> </tr> <tr> <td>Email:*</td> <td><input type="email" name="mail" value="' . $_POST['mail'] . '" /></td> </tr> <tr> <td>Lokalizacja:</td> <td><input type="text" name="lokalizacja" value="' . $_POST['lokalizacja'] . '" /></td> </tr> <tr> <td>Zainteresowania:</td> <td><input type="text" name="zainteresowania" value="' . $_POST['zainteresowania'] . '" /></td> </tr> </table> <input type="submit" name="submit" value="rejestruj" /> </form>'; } $confirm = true; $confirm = false; } $confirm = false; } $confirm = false; } if ( $confirm && ($_POST['pass1'] != $_POST['pass2']) ) { $confirm = false; } $confirm = false; } if ( $confirm ) { $query = mysql_query("SELECT COUNT(nickname) FROM `riddick` WHERE nickname = '" . $_POST['username'] . "'"); if ( $result[0] != 0 ) { $confirm = false; } } if ( $confirm ) { if ( $result[0] != 0 ) { $confirm = false; } } if ( $confirm ) { $query = "INSERT INTO `riddick` VALUES ('" . $_POST['user'] . "', '" . $_POST['pass1'] . "', '" . $_POST['mail'] . "', '" . $_POST['lokalizacja'] . "', '" . $_POST['zainteresowania'] . "')"; if ( mysql_query($query) ) echo 'Rejestracja zakonczona, możesz się już zalogować korzystajac z hasla i loginu kt
ory podales przy rejestracji'; else echo 'Podczas rejestracji wystąpił nieoczekiwany błąd. Skontaktuj się z administratore
m serwera!'; } else { } ?>[php]
chodzi oto czy go dobrze napisalem gdzie mam dac nazwe bazy i takie inne rzeczy ale bardzo prosze o pomoc bo nie jestem zielony po prostu prosze skopiowac ten skrypcik i napisac gdzie mam napisac nazwe bazy i inne.... zeby to jakos znalazlo sie w mojej bazie danych prosze o natychmiastowom pomoc bo sie troche spiesze bo niedlugo wyjezdrzam niepowiem dokąd!!!!!! ale chcialbym zeby stronka moja byla zanim pojade w necie bo są przeciez wakacje i chcialbym sobie zrobic odpoczynek od php, html i sql ale prosze na kolanach o pomoc