Mam jeden plik o nazwie form.html i jego źródło wygląda tak:
Oczywiście jak widać odnosi się to do pliku register.php , który wygląda następująco:
<?php $adres="konto@serwer.pl"; $login=$_POST['login']; $name=$_POST['name']; $pass=$_POST['pass']; $pass2=$_POST['pass2']; IF(($_POST['login']=='')||($_POST['name']=='')||($_POST['pass']=='')||($_POST['pass']!==$_POST['pass2'])) { IF($login=='') ELSE IF($name=='') ELSE IF($pass=='') echo "Haslo nie zostalo wpisane!<br/>Haslo: <input type=password name=pass><br/>Konfirmacja hasla: <input type=password name=pass2><br/>"; ELSE IF($pass!==$pass2) echo "Nie powtorzyles poprawnie hasla!<br/>Haslo: <br/><input type=password name=pass><br/>Konfirmacja hasla: <input type=password name=pass2><br/>"; ELSE } ELSE { $wiadomosc = "Imie: $login Nazwa w grze: $name Haslo: $pass"; $header = "From: $imiernReply-To: $emailrn"; } ?>
Jaki jest problem? Otóż męczę się od dłuższego czasu nad tym żeby... ten mail doszedł. Niby nie ma żadnych błędów ale maila jak nie było tak nie ma. Wysyłałem kilkadziesiąt razy na różne konta i nic. usunąłem "$header" z funkcji mail żeby wyeliminować możliwość, że to z nim coś nie tak... proszę o pomoc. Podejrzewam że to jakiś banalny błąd a ja go nie widzę... dosłownie szlag mnie trafia...